Fashion&Beauty

Viszlát válltáskák: ez jön divatba helyettük

Egy olyan táska jön vissza a divatba, amit minden nő imádni fog.

A válltáska már a múlté

Nagyon megörültünk, amikor láttuk, hogy visszajönnek a válltáskák a divatba, ugyanis egy nagyon elegáns, jól variálható darabról van szó. Azonban most úgy tűnik, hogy egy korszak ismét lezárult, és szépen lassan eltűnnek a boltok polcairól ezek a darabok. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne viselhetnénk őket továbbra is, illetve azt is tudjuk, hogy mint minden, ez is újra visszatér majd a jövőben. Viszont most a legújabb trendekre fókuszálva ki kell emelnünk egy másik darabot, ami valamilyen szinten leváltja a válltáskákat. A vödörtáska lesz a trendi idén és jövőre, és nemcsak azért érdemes beszerezned egyet, mert trendi, hanem mert igen praktikus: nagy mérete miatt szinte minden elfér benne, amire egy nőnek szüksége lehet.

Mutatjuk is, hogy milyen menő ez a táska!

Ez a darab szinte bármivel kombinálható, és még stílusos is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha eddig nem tűnt volna fel, pillants rá a billentyűzetedre, sőt: tapogasd meg az F és J billentyűket. Érezni fogod a pici vonalkát, amik jó okkal vannak ott.
Lifestyle
Vannak olyan ínycsiklandozó ételek és italok, amiket mindannyian szeretünk fogyasztani, ám ha jót akarunk magunknak - és a diétánknak - este 6 után inkább jobb, ha még eszünkbe sem jutnak.
Sztárok
Kiderült, hogyan sikerült olyan hamar beilleszkednie a királyi családba Katalinnak, és hogyan tett szert majdhogynem akkora népszerűségre az emberek között, amire egykor csak Diana volt képes.