Fashion&Beauty

Viszlát válltáskák: ez jön divatba helyettük

Egy olyan táska jön vissza a divatba, amit minden nő imádni fog.

A válltáska már a múlté

Nagyon megörültünk, amikor láttuk, hogy visszajönnek a válltáskák a divatba, ugyanis egy nagyon elegáns, jól variálható darabról van szó. Azonban most úgy tűnik, hogy egy korszak ismét lezárult, és szépen lassan eltűnnek a boltok polcairól ezek a darabok. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne viselhetnénk őket továbbra is, illetve azt is tudjuk, hogy mint minden, ez is újra visszatér majd a jövőben. Viszont most a legújabb trendekre fókuszálva ki kell emelnünk egy másik darabot, ami valamilyen szinten leváltja a válltáskákat. A vödörtáska lesz a trendi idén és jövőre, és nemcsak azért érdemes beszerezned egyet, mert trendi, hanem mert igen praktikus: nagy mérete miatt szinte minden elfér benne, amire egy nőnek szüksége lehet.

Mutatjuk is, hogy milyen menő ez a táska!

Ez a darab szinte bármivel kombinálható, és még stílusos is.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.