Fashion&Beauty

Az egész világ Kendall Jennerről beszél: nadrág nélkül lépett utcára a modell, mindenkinek elkerekedett a szeme - Fotók

A 27 éves modell szemmel láthatóan egyáltalán nem érezte kínosan magát a finoman szólva is furcsa szituációban.

Nem pirult el, amikor tetten érték

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor valaki úgy lép az utcára, hogy már túlságosan későn jut eszébe: egy fontos ruhadarabot elfelejtett magára kapni. Ilyenkor jönnek a kétségbeesett körbepillantások, a lesütött tekintetek és a kínos feszengés, majd a fájdalmas dilemma: visszaszaladjunk-e a lakásba, vagy próbáljunk meg elvegyülni a tömegben? Ha egy átlagember esetében merül fel mindez, a járókelők esetleg megmosolyogják vagy rosszalló pillantásokat vetnek rá, de mi a helyzet akkor, ha egy világszerte ismert celebritás vét nem mindennapi divatbakit, ráadásul amikor tetten érik, egyáltalán "nem hajlandó" belepirulni a dologba? A 27 éves amerikai modellről, Kendall Jennerről régóta tudjuk, hogy egyáltalán nem szívbajos, s nem kell a szomszédba mennie némi provokációért, legújabb húzásával azonban rendesen magára haragította azokat, akik a divattal kapcsolatosan kőkonzervatív nézeteket vallanak. Jenner ugyanis a minap elfelejtett nadrágot venni, mielőtt az utcára lépett volna. Nem hiszed?

Fotó: 123rf

Akkor lapozz tovább, máris mutatjuk a különös ámokfutásról készült fotókat!

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.