Vajon hogyan öltözködnek a hazai divattervezők? - Belestünk a gardróbjukba

A trendek szerelmesei számára divattervezőnek lenni egy valóra vált álom: amellett, hogy pontosan tudják, mi áll jól rajtuk, ők maguk diktálják a divatot. Mindig stílusosak és egyediek, a kreációik feltűnőek és garantáltan fantáziadúsak. Vajon mit rejt saját gardróbjuk? A Glamour Women Of The Year 2016 jelöltjei közül a NUBU tervezőit Garam Juditot és Kovács Adélt, valamint Tomcsányi Dórit és Abonyi Almát kérdeztük.

Azt gondolhatnánk, hogy egy tervező mindig az extrémitás világában él, és kerüli az átlagos szetteket. Meglepő módon azonban épp ők azok, akik az egyszerűbb, letisztultabb fazonokat és formákat kedvelik, és nem győzik hangsúlyozni: a mennyiségnél sokkal fontosabb a minőség.

NUBU

„Télen nélkülözhetetlen egy tökéletes szabású, meleg és kényelmes kabát, ami segít átvészelni a hideget, és jobb kedvünk lesz tőle” – tanácsolják a NUBU dizájnerei, Judit és Adél. - „Ezen kívül minden nőnek szüksége van egy szép bőrtáskára, kinek mire van igénye, lehet ez tote bag, kicsi válltáska, vagy hátizsák”. Az alkotók a hétköznapokban is ragaszkodnak saját darabjaikhoz: „Főleg a kényelmes ruhákat és tunikákat kombinálom szűk nadrággal. Szeretem a réteges megoldásokat” – mesélte Judit. „Én mindig NUBU-t hordok, és általában a puritánabb, elegánsabb ruhákat választom a kollekciókból, amelyeket sportcipővel viselek legszívesebben” – tette hozzá Adél.

Tomcsányi Dóri

Tomcsányi Dóri az igazán vagány, sportosan sikkes szettek kedvelője: „Mindig is sportcipőt hordtam, mivel nagyon magas vagyok, és ebben érzem magam kényelmesen. Szeretek ruhákat vagy rövid szoknyát pólóval és pulcsival kombinálni”. A tervezőnek határozott véleménye van arról is, hogy mi nem hiányozhat egy nő ruhatárából: „Azt tudom, hogy mi hiányozhat: az átgondolatlan, nagy mennyiségben vásárolt fast fashion ruhák. Nem környezettudatos, és felesleges. Én inkább a „buy less, live more” szemlélet híve vagyok”.

A cikk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!