Tyra Banks a világ legnépszerűbb modellje

A Modelina nevű neves külföldi oldal nemrég elkészítette a világ leghíresebb és legkedveltebb modelljeinek listáját, melyet a közösségi média adatai szerint állítottak össze.

A net sztárjai
A rangsor a követők és rajongók számát elemezte legfőképpen, ezért a Facebook mellett a Twitter és Instagram oldalán gyűjtött lájkokat és megosztásokat is vizsgálták.

12 millió rajongó
A végeredmények szerint Tyra Banks a világ legnépszerűbb modellje, hisz a különleges szépségnek nem kevesebb, mint 12 millió rajongója van az interneten.

Angyalok és anyukák
Az America's Next Top Model házigazdáját a Victoria's Secret bájos angyala, Adriana Lima követte 3 és fél millió fanatikussal. A harmadik helyet Heidi Klum szerezte meg, aki a Project Runway című műsor házigazdája és közel 2,8 millió csodálója van.

A jövő tehetségei
A top tízben számos Vogue címlapon szereplő szépség is feltűnik, hisz többek között Gisele Bundchen, Kate Upton és Cindy Crawford is bekerült a 10 legjobb közé. A fiatalabb generáció által kedvelt Instagram képmegosztásait Miranda Kerr, Cara Delevingne és Alessandra Ambrosio vezette, így valószínűsíthetjük, hogy az ő csillaguk még fog a mostaninál fényesebben is ragyogni.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!