Fashion&Beauty

Itt a tweed blézer, amit a következő szezonban minden trendi nő hordani fog

A hűvös nyári esték beköszöntével egyre nagyobb szükség van egy olyan átmeneti felsőre, ami egy kisruha fölé ugyanúgy felvehető, mint egy lazább nadrághoz - a tweed blézerek tökéletesen megfelelnek erre a célra! Túl szépek ahhoz, hogy elrejtsük őket, ezért érdemes minél előbb elkezdeni őket hordani. Mutatjuk is a legjobb darabokat!

A színes tweed blézerek kiskabátként is funkcionálhatnak

Bár a nagy kánikulában a legkevésbé sem volt praktikus a kis dzsekik és a blézerek viselése, a hidegebb nyári esték beköszöntével bégre újra lehet hódolni ezeknek a fantasztikus ruhadaraboknak, melyek egy csapásra elegánsabbá teszik a legegyszerűbb összeállítást is. Most még csak a tipikus nyárias színekben, a fehérben, a bézsben, a barackban, a pinkben, valamint a kék és a zöld néhány árnyalatában találtunk mesés fazonokat az üzletekben, valószínűleg a sötétebb bordó, a csokoládébarna és a klasszikus fekete színű darabok is hamarosan meg fognak jelenni a divatmárkák kínálatában. Addig is dobd fel az öltözéked valamilyen friss és menő színnel, amire öröm lesz ránézni! A lenti képgalériánkban mutatjuk a legjobb tweed dzsekikből összeállított válogatásunkat.

A kis tweed blézereket és dzsekiket eredetileg Coco Chanel hozta divatba - ma már viszont olyan nagy népszerűségnek örvendenek, hogy nemcsak a luxusmárkáknál, hanem a fast fashion üzletekben is lehet kapni. Különleges textúrájukkal és megjelenésükkel képese k gy csapásra elegánssá tenni egy összeállítást - még akkor, ha csak egy sima fekete pólóról és egy fekete nadrágról van szó. Létezik belőlük hosszabb, rövidebb, kerekebb nyakú és egészen mélyen dekoltált darab is, ezért válaszd az ízlésedhez és a személyiségedhez legjobban illő darabot! Mutatjuk is a kedvenceinket a hazai kínálatból.

A hazai kínálat legszebb tweed blézerei most megtekinthetők a lenti képgalériánkban!

ZARA Textured double-breasted blazer 19 995 Ft
Kattints a további képekért!

Az idei év legszexisebb nyári ruhái kétségtelenül a fűzős stílusú ruhák, melyek hihetetlenül tökéletes alakot varázsolnak a nőknek. Szerencsére itthon is kapható belőlük néhány elegáns fazon, amit meg is mutatunk most a képgalériánkban!

Leadfotó, fotó: Mohito

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!