Fashion&Beauty

Az 5 legjobb turkáló Budapesten, ahol igazi kincsekre lelhetsz

A turizás egyre népszerűbb világszerte, mivel rengeteg előnnyel jár: egyedi és különleges darabokat találhatsz, környezetbarát megoldás, és a pénztárcád is meghálálja.

Számos előnye van

Ha turkálóban vásárolsz, akkor olyan egyedi ruhadarabokra lelhetsz, amelyeket máshol valószínűleg nem szerezhetsz be, vagy csak igen nagy kutatómunka után. Azok a ruhák és cipők, amelyeket a turkálókban találsz, egykor mások kedvencei voltak, és éppen ezért különlegesek. A turkálóban vásárlás másik nagyon fontos előnye, hogy környezet- és pénztárcabarát megoldás, ha ily módon szerzed be a ruháid, akkor jelentősen csökkentheted a ruhák gyártásával járó környezetszennyezést, és még spórolsz is.

Mutatunk 5 szuper turkálót Budapesten, ahova érdemes betévedned:

Humana vintage A Humana Vintage sokak kedvence, ugyanis nemcsak olcsó, de tényleg ki lehet fogni elképesztően menő, márkás darabokat is. Érdemes figyelni a közösségi oldalaikat, ugyanis jókor kell ott lenni, hogy elsőként lecsaphass (olcsón) a termékekre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...