Fashion&Beauty

Az 5 legjobb turkáló Budapesten, ahol igazi kincsekre lelhetsz

A turizás egyre népszerűbb világszerte, mivel rengeteg előnnyel jár: egyedi és különleges darabokat találhatsz, környezetbarát megoldás, és a pénztárcád is meghálálja.

Számos előnye van

Ha turkálóban vásárolsz, akkor olyan egyedi ruhadarabokra lelhetsz, amelyeket máshol valószínűleg nem szerezhetsz be, vagy csak igen nagy kutatómunka után. Azok a ruhák és cipők, amelyeket a turkálókban találsz, egykor mások kedvencei voltak, és éppen ezért különlegesek. A turkálóban vásárlás másik nagyon fontos előnye, hogy környezet- és pénztárcabarát megoldás, ha ily módon szerzed be a ruháid, akkor jelentősen csökkentheted a ruhák gyártásával járó környezetszennyezést, és még spórolsz is.

Mutatunk 5 szuper turkálót Budapesten, ahova érdemes betévedned:

Humana vintage A Humana Vintage sokak kedvence, ugyanis nemcsak olcsó, de tényleg ki lehet fogni elképesztően menő, márkás darabokat is. Érdemes figyelni a közösségi oldalaikat, ugyanis jókor kell ott lenni, hogy elsőként lecsaphass (olcsón) a termékekre.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A zenész májrákban szenvedett, 85 éves korában halt meg a maryland-i Bowie-ban.
Lifestyle
Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.
Recept
Valentin-napon sem muszáj egészségtelen édességekkel tömni magunkat, ezért mutatunk pár szuper egyszerű, finom és egészséges receptet.