Fashion&Beauty

Tűrd fel a farmerod!

Most, hogy vészesen közeledik a nyár, nem árt kicsit szellősebbre venni az összeállításunkat és megvillantani a bokánkat. A vastagabb farmerokat is hordhatjuk még ilyenkor, de mindenképpen érdemes feltűrni a bokarész!

Vékony és vastag

A superskinny cuff, azaz a vékony feltűrés főleg a sportosabb darabok esetében lehet mutatós, például egy bakancs, egy bokacsizma, egy maszkulin oxfordcipő vagy egy laza papucscipő esetében. A wide cuff, azaz a vastagabb feltűrés nem csak a túlságosan hosszú daraboknál működhet, de így akár a trapézszárú vagy szélesített aljú darabjainkat is felvehetjük még a kánikula közeledtével.

Csavart és felemás

A roll-it-up cuff a szaggatott, tépett és boyfriend fazonú daraboknál működik a legjobban, hisz így a sokszor már szabálytalan aljrészt is rendbe tudjuk tenni. A bokára nem tapadós nadrágok esetében így nőiesebb lesz a végeredmény. A half-tuck, azaz a felemás feltűrés akkor működik leginkább, ha a nadrág aljrésze még nem sérült, viszont túlságosan hosszú és feszülős, hogy egy szélesebb részt feltűrjünk.

Fotók: popsugar.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.