Fashion&Beauty

Tücsi bebizonyította hogy ő a legdögösebb sztáranyuka - Fotók

Fehérneműben mutatta meg hibátlan alakját.

Gyönyörű édesanya

Tücsi, a szépséges műsorvezetőnő, youtuber és influencer kicsivel több mint fél éve adott életet gyönyörű kislányának, Sofron Nara Sophie-nak, s alig pár hónappal a szülés után már tökéletes alakkal büszkélkedhet. A csinos modell nem titkolja, pár hónap után párja segítségével máris elkezdett azon dolgozni, hogyan hozza újra formában magát, amit a követőivel is rendszeresen megoszt. Tücsi nem csak a tornát illetően látja el hasznos tanácsokkal a szintén frissen édesanyává vált nőket, rendszeresen ad divattippeket is, hiszen híres kiváló öltözködéséről. A műsorvezetőnő most az Intimissimi show-jára látogatott el Veronába, a különleges alkalomra pedig egy igazán szexi és merész összállítást választott.

A fotókért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?