Fashion&Beauty

Viszlát egyszerű pulóverek és kardigánok: ezeket fogjuk viselni helyettük

Idén a kardigánfelsőket köszönthetjük, amiket akár kardigánként, akár önállóan is viselhetsz.

Kardigánfelsők

Vannak olyan darabok, amelyekhez évtizedeken keresztül ragaszkodtunk. Ilyenek például a pulóverek és a kardigánok, amik az őszi/téli időszak elengedhetetlen kellékei. Azonban idén fordul a kocka: egy olyan felsőt fogunk viselni, amit már tavaly is láttunk a kifutókon, és sokan be is vállalták őket tavasszal és nyáron, de most ősszel is nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Ezek pedig nem más, mint a kardigánfelsők, amelyek akár kardigánként, de önmagukban is megállják a helyüket. Ezekből a kardigánokból rengeteg különböző fazon, színű és anyagú található meg a boltok polcain, így kedvedre válogathatsz közülük.

Mutatjuk, hogy milyen jól beilleszthetők ezek a darabok a ruhatáradba!

Rengeteg színben és fazonban kaphatók: míg nyáron a cropped típusú fazon a felkapott, addig ősszel és télen a hosszabb kardigánok kapnak helyet a szekrényünkben. Egyáltalán nem ritka az sem, hogy cuki gombokkal dobják fel ezeket a darabokat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.