Fashion&Beauty

Trendek, amiktől a férfiak falra másznak

A nők a Vénuszról, a férfiak a Marsról jöttek. Talán ebből is adódik, hogy a két nem ízlése nem egyezik. Lehet, hogy te szexisnek érzed magad egy magasderekú naciban, de a pasid látni sem bírja rajtad. Mutatjuk a kritikus darabokat, melyeket a fickók ki nem állhatnak!

Peplum blúzok

Egyszerre elegáns és játékos, gondoljuk mi, nők. A teremtés koronáinak viszont az a véleménye, hogy előbb csábítanak el egy kismamát, mint egy lányt, aki peplumos felsőt visel. Fájó, de így igaz.

Beanie sapik

Hogy miért nem tetszik nekik ez a fejfedő? Szerintük a lányok nem azért hordják ezt a sapkát, mert hideg van, hanem pusztán azért, mert jelen pillanatban ez a divat. Kiábrándítónak találják ezt a trendet.

Fotó: popsugar.com, catherinenicole.com, slimfit-clothing.com, thebestfashionblog.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.