2021 legkülönlegesebb trendje: tele vannak az üzletek a "tollas" ruhákkal

Tele vannak a tollas díszítésű ruhákkal az üzletek - a sztárok és az influencerek pedig már most behódoltak ennek a divatnak. Össze is gyűjtöttük nektek a legmenőbb változatokat!

A "tollas" ruhák egyszerűen ellepték a divatüzletek polcait

Menő, újító és rendkívül trendi jelzőkkel is lehetne illetni jelenlegi legnagyobb divattrend ruháit, azaz a "tollas" ruhákat. Vannak olyan sztárok és influencerek, akik folyton folyvást ebben járnak manapság, pedig egyáltalán nem egy mindennapi ruháról van szó! Most pedig szinte minden fast fashion divatüzlet tele van ezekkel a toll díszítésű ruhákkal - legyen szó ingről, pólóról, szoknyáról vagy bármilyen más ruhadarabról. Nem jön be neked ez a trend és inkább mást próbálnál ki? Válassz egyet a gyönyörűséges bársony anyagú alkalmi ruhák vagy a mesés mélyzöld színű kisestélyik közül - azokkal egyáltalán nem lőhetsz mellé!

Amennyiben viszont felkeltettük az érdeklődésedet ezen meglepően merész trend kapcsán, úgy kattints a cikk alján látható képgalériánkra - az biztos, hogy lesz min ámulnod!

A fenti képen látható szatén anyagú ruhához tényleg jár egy neccből készült, tollakkal ékesített, hosszú kesztyű, ami teljesen extravagánssá varázsolja az amúgy teljesen átlagos, magas nyakú, fekete ruhát. Az biztos, hogy egy jó nagy adag önbizalom kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen outfitben jelenjen meg egy ünnepi összejövetelen, mert az biztos, hogy minden tekintetet magára vonz az, aki egy ilyen szettben jelenik meg. Ha szereted a különleges outfiteket, mindenképpen próbáld ki - elvégre az ünnepi szezonban mindent szabad, ami kicsit is extra!

Az idei szezon legkülönlegesebb trendjéért, a tollas ruhákat felvonultató válogatásunkért kattintsatok a lenti képre!

ZARA Poplin shirt with feather appliqués 25 995 Ft Ehhez az egyszerű fehér inghez egy igazán erős, már-már neonos zöld színű tollas ujjvéget párosítottak a tervezők. Nagyon különleges darab, az biztos!
Kattints a további képekért!

Szépek, csinosak, de hordhatatlanok az idei téli szezon legfelkapottabb felsői, amikkel tele vannak a fast fast üzletek polcai. Mi biztosan nem vállalnánk be ezt a fazont, és ti?

Leadfotó: House of CB
Fotó:ZARA

Oldalak