Fénykorukat élik ezek a gyönyörű ruhák - te is odáig leszel értük

Mindenki imádja az idei ünnepi szezon legtrendibb anyagú ruháját, ami rendkívül nőies, sikkes és drágának ható kelme - mutatjuk is a legdögösebb darabokat belőle!

Nagyon sikkesek a bársony anyagú alkalmi ruhák

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a bársony anyag idén nagyon menő: a kordbársony kelméből például fantasztikus ingek, nedrágok és dzsekik készülnek; nemesebb változatából, a velúrból pedig a finomabb megmunkálást igénylő felsők, toppok és az elegáns alkalmi ruhák örvendenek nagy népszerűségnek. Ennek az anyagnak van egy enyhe fénye, mely különböző modulatok alkalmával csillan meg; de a rá vetülő fények is más-más oldalát mutatják meg ennek a drágának ható anyagnak - többek között ezért is szeretik olyan sokan. Egyszínű, mint anélküli textíliáról beszélünk, mely hideg időben melegít, enyhe fénye pedig hozzájárul ahhoz, hogy még ünnepibb, még elegánsabb legyen a belőle készülő ruhadarab.

Nos, talán nem árulunk el nagy meglepetést azzal, ha bevalljuk: mi is nagyon szeretjük ezt az anyagot és külön öröm látni számunkra, hogy a hazánkban is egyre több divatüzlet árul bársony anayagú ruhákat. A cikk alján látható képgalériánkban össze is gyűjtöttük nektek a kedvenceinket, melyek közül csak nagy nehezen tudnánk egy darabot választani!

Az elegáns bársony anyagú ruhákból ritkán készült világos színű ruha - főleg azért, mert ez egy télies kelme, amit a hideg időben szoktak viselni, ilyenkor pedig nem szokás rikító naranccsárga, világoszöld vagy citromsárga árnyalatú darabokat hordani. A legáltalánosabb színek tehát, amit a bársony ruhákon láthatunk, az a fenti képen is látható mélyzöld, valamint a bordó, a mélylila és a fekete - utóbbi fordul elő a leggyakrabban. Az idei trendeknek viszont sikerült néhány feltűnő színt is (úgy, mint az aranyat és a fukszia pinket) belecsempészniük az alkalmi ruhakínálatba, melyeket be is mutatunk nektek a cikk alján látható képgalériánkban! ZARA Velvet dress 8995 Ft

Az idei szezon legjobb bársony anyagú alkalmi ruháiból készült válogatásunkért kattints a lenti képre!

ZARA Draped dress with shoulder pads 15 995 Ft Ez a mélyzöld ruha válltömésekkel is rendelkezik, melyek még elegánsabbá teszik ezt a bársony anyagú alkalmi ruhát. Csizmával, magassarkúval egyaránt viselheted, nagyon sokféleképpen lehet stylingolni!
Kattints a további képekért!

Bokacsizmák, térdcsizmák, combcsizmák, bélelt bakancsok – a télies cipőkből már Dunát lehetne rekeszteni, éppen ezért most nem azt mutatjuk meg nektek, hogy mit hord mindenki, hanem hogy mivel tűnhettek ki a tömegből… Na, ezek a rendkívül stílusos, extravagáns csizmák garantáltan nem olvadnak bele a tömegdivatba!

Leadfotó: Michael Kors
Fotó: ZARA

Oldalak