Fashion&Beauty

Így lehet sokáig ráncmentes, makulátlan a dekoltázsod

A legtöbben arcbőrünknek szenteljük a legtöbb törődést, pedig valójában dekoltázsunk bőre is legalább ugyanannyi gondoskodást igényelne.

A tökéletes dekoltázs

A dekoltázs az állunktól lefelé található, valójában a mellkast és a nyakat foglalja magában. Csakúgy mint bőrünk többi részének esetében, ha nem fordítunk elegendő figyelmet a dekoltázsra, az bizony hajlamos lesz az idő előtti öregedésre, ráncosodásra és különféle bőrproblémákra egyaránt. Szakértők árulták el, hogyan is kellene megfelelően ápolni ezt a bőrterületet és mit tehetünk a csodaszép, tökéletes dekoltázsért. Olvass tovább!

1. Kerüld az erős napsugárzást! A megfelelő adag napfény tökéletes módja, hogy jobb kedvre derüljünk és D-vitaminhoz juttassuk szervezetünknek, túlságosan nagymértékben viszont erősen károsítja a bőrt és akár bőrrákot is okozhat. Mivel pedig a dekoltázs bőre különösen érzékeny, érdemes gondoskodni arról, hogy ez a bőrterület mindig védve legyen az erős napsugárzás elől.
Kattints a további képekért!

Ez a hajhossz rendkívül sokoldalú, és számtalan előnye van. Összegyűjtöttünk néhány stílust, amelyek nemcsak fiatalosak, de rengeteget dobnak a hajad megjelenésén.

Leadfotó: Pexels, forrás: healthline.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.