Fashion&Beauty

Sosem tudod, hogy mit vegyél fel reggel? Ez a 4 tipp megoldja a problémád

Ezek a tippek segíthetnek a tökéletes szett összeállításában és abban, hogy ne érezzük magunkat elveszve, amikor a szekrényünk előtt állunk.

"Nincs egy árva göncöm sem"

Ha reggelente te is csak állsz a szekrényed előtt és meredten nézed a tartalmát, akkor jó helyen jársz. Egyáltalán nem könnyű összeállítani a tökéletes szettet főleg, ha valaki nagyon kedveli a divatot és fontos számára, hogy minél trendibb szettekben jelenjen meg a munkahelyén, vagy bárhol máshol.

Ne csak a szekrényed tartalmából inspirálódj

Az első hiba, amit sokan elkövetünk, hogy a fejünkben próbáljuk összerakni a tökéletes szettet. Ilyenkor előfordul, hogy felvéve már közel sem néz ki olyan jól az összeállításunk. Nyugodtan inspirálódjuk máshonnan: lapozzuk át a magazinokat, amiket nemrégiben vettünk vagy Pinteresten keressünk szetteket. Nem baj, ha nincs pontosan olyan darabunk mint nekik, ha hasonlókat találunk, már az is szuper.

Lapozz a további tippekért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.