Fashion&Beauty

Így serkentheted bőröd kollagéntermelését - 5 termék a ráncmentes arcért

Ha meghalljuk, hogy sima, rugalmas bőr, legtöbbünknek valószínűleg a kollagén jut az eszébe. De hogyan is gondoskodjunk róla, hogy bőrünk elegendő kollagénhez jusson?

A legfontosabb fehérje

A kollagén bőrünk szerkezetének legfontosabb fehérjéje, mely térfogatot, ezáltal pedig sima, ráncmentes felületet biztosít. A különféle környezeti tényezők, mint például az erős UV-sugárzás, lebonthatják a bőrünkben lévő kollagént, így arcunk sokkal hajlamosabbá válik a ráncosodásra. Emellett természetesen nem szabad szó nélkül hagyni, hogy bőrünk kollagéntermelése életkorunk előrehaladtával is változik, amelyet fontos szem előtt tartanunk bőrápolási rutinunk kialakításakor. „Ahogy öregszünk, bőrünk kollagéntermelése egyre csökken, így bőrünk vékonyabbnak tűnhet, valamint hajlamosabb lesz a megereszkedésre és a ráncosodásra" - mondja Marisa Garshick, bőrgyógyász. Éppen ezért nagyon fontos, hogy még időben elkezdjünk megfelelő módon gondoskodni bőrünkről és maximálisan ellássuk azt kollagénnel! Mutatjuk, hogyan!

1. Kollagénporok A kollagénporok nagyon hasznosak a kollagéntermelés serkentésére, már nagyon rövid idő alatt óriási változást érhetünk el a segítségükkel. A jó hír, hogy ezúttal már vegetáriánus változatok is elérhetőek, erre jelent remek alternatívát a Hush&Hush forradalmian új Collagen+ formulája, mely igazi áttörést jelent a szépségiparban. Az innovatív formula a szarvasmarha- és halkollagénekkel szemben hidrolizált tojáshéjmembránból készül. Ez a kollagénpor tartalmazza mind a 9 esszenciális aminosavat, valamint három típusú kollagénnel támogatja az egészségesebb bőr, haj és köröm megjelenését. Ha pedig ez még nem lenne elég, természetes aromákkal készült, GMO-mentes, glutén- és cukormentes, így bárkinek tökéletes választást jelenthet a kollagénserkentésre.
Kattints a további képekért!

Ha elhanyagolod az arcmosást, bőrkiütéseket tapasztalhatsz, gyorsíthatod a bőröregedést, és a bőrápolási termékeid hatékonysága is csökkenhet.

Leadfotó: Pexels, forrás: everydayhealth.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.