Fashion&Beauty

4 hasznos tipp: Így válaszd ki a tökéletes fürdőruhát

Bizonyos szempontokat érdemes figyelembe venni.

Ezekre gondolj

A nyár kedvenc ruhadarabja a fürdőruha, amiből nem árt ha több is van. Már csak azért sem, mert egyberészes fürdőruhában nem lehet napozni, a kötős bikini kioldódik úszás közben, a pánt néküli bikini pedig egy hirtelen mozdulatnál elcsúszik. Tény, hogy idén is rengeteg fazon közül válogathatunk, mégsem mindegy, mit veszünk fel egy vízparti buliba vagy a SUP-ozáshoz. A Women’secret most segít, hogy minden helyzetben megtaláld a tökéletes, komfortos fürdőruhát, ami tényleg minden kritériumnak megfelel.

Sportoláshoz

Nyáron végre kiélhetjük a vízi sportok iránti szenvedélyünket, így akár úszni, vízisielni vagy SUP-ozni szeretnénk, nem mindegy, milyen öltözéket viselünk. Sokunknak ismerős lehet az a helyzet, amikor a legrosszabb pillanatban oldódik ki a bikini, ezzel kellemetlen pillanatokat okozva… Épp ezért sportoláshoz válasszunk inkább egy egyszerű, de csinos egyberészest, amiben gondtalanul élvezhetjük a mozgás örömét.

Még több tanácsért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
A meleg nyári napokon természetes, hogy a klímát bevetve próbálunk megküzdeni a forrósággal, érdemes azonban csínját bánni vele!
Lifestyle
Ha téged is gyötör az álmatlanság, vesd be az alábbi trükköket.
Lifestyle
A Halak családi gondjai megoldódhatna vagy rosszabbra fordulhatnak. Napi horoszkóp.