Érzékeny a bőröd, ezért inkább lemondasz a kozmetikumokról? Itt a megoldás!

Biztosan sokszor hallottál már róla, hogy mennyi káros hatás éri bőrünket és hajunkat a mindennapokban. Éppen ezért minden eddiginél nagyobb figyelmet kell fordítanunk arra, hogy milyen kozmetikumokat választunk. (x)

Gyors eredmények, de milyen áron?

A legtöbb ápolószer általában gyors eredményeket ígér hogy használatukkal bőröd napokon belül sima és bársonyosan puha, arcod ragyogó, a hajad pedig selymesen fényes lesz. Ezek minél gyorsabb elérése érdekében azonban rendszerint számos ártalmas összetevőt is tartalmaznak, amiknek hosszú távon több káros hatásuk is lehet. Ilyen lehet például:

  • a bőrallergia,
  • az ekcéma,
  • az extra bőrszárazság,
  • a bőrgyulladás,
  • és végül, de nem utolsó sorban a különféle allergiák.

Természetes szépség a mindennapokban

A Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékcsalád küldetésének tekinti, hogy segítsen neked és családodnak megoldani vagy akár megelőzni a fent említett problémákat. Éppen ezért termékeik megalkotásakor a márka csapatát az egyszerűség vezérelte. Céljuk mindössze annyi volt, hogy olyan terméket alkossanak, ami:

  • egészséges
  • nem tartalmaz káros anyagokat
  • a természetességet elérhető áron kínálja,
  • és hogy az egészség többé ne luxus legyen.

A termékekről nem állítják, hogy a bio vagy éppen az organikus készítmények közé tartoznának, mivel bár kevesen gondolják, de azoknak is számos előnytelen tulajdonsága lehet. A márka mindössze annyit tesz,hogy természetes és tudományosan megkomponált összetevőket használ, amik bárki számára megfelelőek.

Érzékeny bőrűeknek is

És hogy miért a Dermaflora Natural Cosmetics 0% termékeket válaszd a polcon lévő számtalan más kozmetikum helyett? A termékek egyik legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaznak semmilyen illatanyagot. Hiszen hiába mondják ezekről, hogy természetesek, sokszor mégis allergiás reakciót válthatnak ki. A márka ezeket az anyagokat tudatosan nem használja, elkerülve ezzel az esetleges káros hatásokat.

Emellett a Dermaflora Natural Cosmetics 0% minden terméke káros- és allergén anyagoktól mentes. Nem tartalmaznak alumíniumsókat, alkoholt, parabént, színezékeket, kőolajszármazékot és tartósítószereket. Hatékonyságukat a természetes összetevőknek és a bőrvédő, hidratáló hatóanyaguknak köszönhetik, így érzékeny és allergiára hajlamos bőrűek számára is kiváló választás.

Széles termékpaletta

Kínálatuk három termékcsaládból áll: az aloe vera illetve az argánolaj és méz tartalmú ápolószerek valamint a sensitive termékek, amelyekben megtalálhatók az alapvető test-, haj- és arcápolási készítmények. A márka termékei közül dezodoráló családjára a legbüszkébb, melyek között roll-on, stift és gél stift is található. Ezek legnagyobb előnye, hogy elősegítik a felhalmozódott káros anyagok távozását a bőrödből, miközben jó közérzetet és egész napos frissességet nyújtanak.

Mondd el a véleményed!

A márka képviselői itt azonban nem állnak meg. Termékeiket folyamatosan fejlesztik annak érdekében, hogy minél több ember számára lehetővé tegyék a természetes, káros anyagoktól mentes testápolást megfizethető áron. Éppen ezért a Te véleményedre is kíváncsiak! Oszd meg élményeidet, tapasztalataidat a termékekkel kapcsolatban, vagy egyszerűen írd meg az info@dermaflora.hu e-mail címre, hogy milyen további termékekre, terméktulajdonságokra lenne szükséged, hogy még jobban érezd magad a bőrödben!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!