Elő a meleg cipőkkel! Ezek a legszebb őszi lábbelik 60 ezer forint alatt

Választani is nehéz közülük.

Őszi cipők

A nyár után nem csak a lehűlést élvezhetjük, de gyönyörködhetünk a színes falevelekben, és az új cipőkkolekciókban is. A szandálok és papucsok mindennapi használata után már szinte felüdülés belebújni a sportcipőkbe, bakancsokba és csizmákba, melyeket évről évre szebb és szebb kivitelezésben álmodnak meg a tervezők és mutatnak be a divatmárkák. Most körbe is néztünk a piacon, és összegyűjtöttük a legszebb őszi lábbeliket 60.000 forint alatt.

Klasszikus fekete

A mindenhez passzoló, klasszikus fekete bakancs kihagyhatatlan, akár őszi akár téli időjárásról van szó. Az utóbbi években egyre népszerűbbek a fényes lakkozással díszített darabok is, melyek a vagány külső mellett egy kis eleganciát sugároznak. Nem csak kényelmes, de praktikus választás, hiszen minden ruhához, kabáthoz és színhez tökéletesen passzol, valamint stílustól és korosztálytól függetlenül tényleg bárki viselheti - egy ilyen cipővel lehetetlen mellényúlni.

Klasszikus fehér

Szerencsére már rég ledöntöttünk annak a sztereotípiának a falait, miszerint fehéret csak és kizárólag nyáron lehet hordani. Így hát az őszi szezonban sem kell lemondanunk kedvenceinkről - és bűn is lenne kihagyni a klasszikus fehér sportcipőket, melyeket akár a télikabátokkal, pufidzsekikkel és az elegáns szövetkabátokkal is kombinálhatjuk anélkül, hogy bárki furcsán nézne ránk miatta.

Állatminták

Az idei év egyik slágere az állatminta, így a legnagyobb örömünkre a trend a cipőinket sem kerülte el. Egy szép leopárdmintával, krokodil- vagy kígyóbőrrel díszített sportcipő még a legegyszerűbb hétköznapi szetteket is feldobja, és valódi királynőknek érezhetjük magunkat, ha kimozdulunk.

Szexi bokacsizma

Az ősz közepe felé már ideje elcsábulnunk a gyönyörű bokacsizmáknak - ilyenkor még a fagyoktól sem kell tartanunk, bevállalhatjuk a magasabb sarkakat is. A szezon nagy kedvence az állatmotívumok mellett a kockás minta lesz, melynél elegánsabb, nőiesebb és különlegesebb megjelenést elképzelni sem tudnánk. Még varázslatosabbá teszik az outfitünket, különösen az olyan őszi színekkel kombinálva, mint a bézs, a fehér vagy a barna.

Gyöngyök varázsa

A kislányos eleganciára minden nőnek szüksége van, melyhez sem a gyönygyök, sem a rózsaszín árnyalatok nem hiányozhatnak. Ebben az évben ráadásul ezt akár egyben is megkaphatjuk úgy, hogy közben a kényelemről sem kell lemondanunk. A szezon nagy dobása a gyöngyökkel díszített rózsaszín tornacipő, melyet bátran kombinálhatunk akár egy laza farmerrel, vagy egy kosztümszettel is.

Fotók: vangraaf.com, answear.hu;kazar.com, footshop.hu; Leadfotó:123rf

Oldalak