Téli bőrápolási kisokos - Tippek, hogy a hidegben is ragyogó és puha legyen az arcod

A hűvös és szeles időjárás szörnyen megviseli az arcbőrünket, ami nem is csoda, hiszen szinte ez a testünk egyetlen olyan része, amelyet nem tudunk ruhával eltakarni. Ezért nagyon fontos, hogy még több figyelmet szenteljünk rá télen, és bevessünk néhány szuper arcápolási trükköt. Fogadd meg ezeket a tippeket, és télen is ragyogó és puha pofival hódíthatsz majd!

Felejtsd el a meleg vizet!

A hűvös időben nagyon jól tud esni, ha reggel az ágyból kikelve a megszokott hideg helyett kellemes meleg vízzel öblítjük át az arcunkat, azonban sajnos ezzel egyáltalán nem teszünk jót a bőrnek. Helyette válasszunk köztes megoldást, és használjunk langyos vizet, ami nem tágítja úgy ki a pórusokat, mégis eltávolítja a felesleges zsírt és szennyeződéseket, ráadásul még nekünk is jobban esik a jéghideg verziónál.

Tonik helyett arclemosó tej

Ha a nagyon száraz és érzékeny bőrűek táborát erősítjük, akkor az is hasznos lehet, ha az arclemosó tonikunkat arclemosó tejre cseréljük. Ez már a tisztítás közben hidratál is egyszerre, így a krémmel együtt duplán biztosítjuk a hideg és a kiszáradás elleni védelmet. Azonban arra figyeljünk, hogy ha pattanásokra hajlamos az arcbőrünk, akkor nem biztos, hogy ezek a termékek a legjobbak számunkra.

Fotó: all4women.co.za

Oldalak