Téged hová visz a lábad?

Mindenki szereti másokkal megosztani, őt hová vitte el a lába. Most azonban fotóddal vagy videóddal nem csak lájkokat szerezhetsz! (x)

Főszerepben: a cipő

A Deichmann azt vallja, hogy egy jó cipőben bárhová elvisz a lábunk: hegycsúcsra, tengerpartra, elegáns partyba, felhőkarcoló tetejére, talán még a világ végére is. Most itt a lehetőség, hogy megmutasd, téged hová visz el a lábad! A Deichmann ugyanis a tavalyi pályázat sikerén felbuzdulva idén is versenyt hirdetett, ezúttal nemcsak videó, hanem fotó kategóriában is. A pályázatra olyan alkotásokat várnak, amelyeknek a cipő a főszereplője, és választ adnak arra a kérdésre: Téged hová visz a lábad? A művek elmesélhetnek egy sztorit, de egyszerűen csak egy hangulatot is átadhatnak.

A pályázatra 2015. augusztus 1-től szeptember 30-ig lehet feltölteni a pályaműveket a www.ilovedeichmann.hu oldalon. Fontos, hogy a feltöltés után minden jelentkező megossza alkotását a Facebookon, mert a zsűri a 10-10 legtöbb lájkot gyűjtő műből választja ki a fotó- és videópályázat nyerteseit.

És hogy mik a nyeremények?

A legjobb fotó készítője egy Canon fényképezőgépet kap, a második helyezett részt vehet egy fotós tanfolyamon, míg a harmadik hely egy Dunakanyar feletti sétarepülést ér. Még jobban örülhetnek a videó-kategória nyertesei, hiszen a győztes 2 fős barcelonai utazásra mehet, a második helyezett SAMSUNG Galaxy S5 okostelefont nyer, míg a harmadik helyért kétfős wellness hétvége jár.

Elő a kamerát, telefont vagy fényképezőgépet, és mutasd meg, téged hová visz a lábad! Ha tavaly is részt vettél a Deichmann videópályázatán, még regisztrálnod sem kell, mert régi regisztrációd most is érvényes a www.ilovedeichmann.hu oldalon.

Maradandó élmények

Ha tehát olyan helyen jársz, ami annyira különleges, izgalmas vagy szép, hogy érdemes megosztani másokkal is, rögzítsd az élményt! Legyen az egy váratlan helyszín, egy meredek szitu vagy egy pazar környezet, a Deichmann jóvoltából most még nyerhetsz is képes történeteddel.

A verseny további részleteit megtalálod a www.ilovedeichmann.hu oldalon.

Mutasd meg a világnak, Téged hová visz a lábad!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!