Tedd izgalmasabbá a farmerruhádat!

Egy farmerruha bármikor jól jöhet, hiszen egy igen praktikus és könnyen kombinálható darab. Viszont ha egy kis változatosságra vágyunk, pár tipp segítségével könnyen feldobhatjuk és kihasználhatjuk a farmerruhában rejlő lehetőségeket.

Öv

Szinte tálcán kínált lehetőség, ha egy övet hívunk segítségül, ha szeretnénk valamivel feldobni a farmerruhánkat. Legyen fekete, barna, fonott, vastag vagy vékony, mindenképpen érdemes egyet a derekunk köré tekerni, hiszen kiemeli a vonalainkat és csak még nőiesebbnek mutat minket. Ha kedvünk tartja, válasszunk nyugodtan egy kicsit feltűnőbb, nagyobb darabot, így biztos nem fogunk egyhangúnak hatni.

Sál

Igaz, hogy itt a jó idő, de attól nyugodtan tekerjünk lazán körbe egy lengébb anyagból készült mintás sálat, amivel pillanatok alatt képesek leszünk kicsit megfűszerezni a farmerruhánkat. Törekedjünk arra, hogy a sál minél színesebb és mintásabb legyen, így biztosan megtörjük a farmer egyhangúságát. Ha kedvünk van hozzá, nyugodtan vegyünk a sál színével megegyező karkötőt vagy épp táskát magunkhoz és már indulhat is a nap.

Csipke

Egy kis csipkével szinte bármelyik ruhadarabunkat képesek vagyunk feldobni és ez nincs is másképp a farmerruhákkal sem. Választhatunk egy olyan darabot is, amely már gyárilag csipkével van ellátva, de ha elég kreatívnak és ügyesnek érezzük magunkat, nyugodtan próbálkozzunk meg mi magunk a varrással. Ha nincs elegendő türelmünk vagy időnk, keressünk fel egy varrónőt, aki úgy varrja fel a csipkét a ruhára, ahogy csak mi szeretnénk.

Rózsák, szegecsek vagy hímzés

A csipkén kívül rengeteg más trükköt is bevethetünk annak érdekében, hogy kicsit egyedibbé varázsoljuk a ruhánkat. Igazán jó megoldás lehet, ha néhány rózsát a vállrészre varrunk, amiket előtte akár mi magunk is könnyen elkészíthetünk otthon, de meg is vásárolhatjuk a boltokban. De választhatjuk a szegecses megoldást is, ami a gallérra rakva igazán jól néz ki, illetve ha igazán ügyesek és türelmesek vagyunk akár hímezhetünk is.

Fotók: pinterest.com, favim.com, weheartit.com

Oldalak