Tavaszi trendek sztárstílusban

Ha nem vagyunk elég bátrak az új tavaszi trendekhez, akkor érdemes a sztárcsajok öltözékeit figyelnünk, hisz így könnyen elleshetjük, hogy mit mivel érdemes viselni. Íme 6 tavaszi trend hírességek tolmácsolásában!

Fehér

A White Out irányzat már most felütötte a fejét, hisz 2015-ben már télen sem ciki a fehér összeállítás. Sarah Hyland egy cseles és klasszikus ruhát választott, míg Alyssa Sutherland a modern vonalat képviselte minis-croptopos rucijával. Ha egy kis ravaszságot viszünk a szettünkbe és modern, fémes kiegészítőket viselünk, akkor nem fogjuk menyasszonynak érezni magunkat a tetőtől-talpig fehér outfitben sem.

Egy kis csavar

A Not-So-Basic Shapes irányzat a klasszikus formákat töri meg egy kis modern csavarral, hisz a már-már unalmasnak tűnő darabokat egy különleges dekoráció vagy kiegészítő is egészen újszerűvé teheti. Mary Elizabeth Winstead például egy játékos, rojtos betoldású ruhát viselt, mely optikailag még karcsúsította is kimetszése miatt. Kat Graham a klasszikus szabásvonalú ruhát gondolta újra, mikor egy szabálytalan formájú ezüstös dekorgyöngyös darabot választott.

Fotók: brit.co

Oldalak