Fashion&Beauty

Így sminkelj, hogy ne lássák rajtad a fáradtságot

Ezekkel az egyszerű sminktrükkökkel pár apró lépésben friss és ragyogó tekintetet varázsolhatsz magadnak a nagy tavaszi hajtásban.

Üde és hidratált bőr

A mattító alapozást csak akkor vesd be, ha nagyon zsírosodik a bőröd, mivel az csak még fakóbbá teszi a pofid. Válassz inkább a folyékony, hidratáló formulák közül: ezek csillogó fényt adnak a bőrödnek!

Korrektorozás mesterfokon

Gondoltad volna, hogy a zöld színű korrektor a vörös foltok ellen, a rózsaszín pedig a szürke karikákon vethető be? Akkor ideje elgondolkodnod egy ilyen árnyalatokat tartalmazó korrektorpaletta beszerzésén.

Kötelező a pirosítás

Egy nagyfejű ecsetet márts bele egy rózsás árnyalatú púderbe, ütögesd le a tégely szélén, majd vidd fel az almácskáidra a színt. A legjobb, ha a púder apró aranyfényt is tartalmaz, mivel az nagyon jól ellensúlyozza a fakó, kissé kékes-szürkés tónusú, fáradt bőrt.

A bézs a barátod

A szemeid kiemelésénél most felejtsd el a feketét: inkább barna színű szemceruzával és spirállal próbálkozz. A szemhéjadra pedig finoman csillogó bézs, karamell, esetleg rózsaszínű festék kerüljön.

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Medici Katalint a 16. század egyik legmeghatározóbb és legbefolyásosabb női alakjának tartják, aki rajongott a parfümökért.
Lifestyle
Szajki-Vörös Adél az Anya jól van (?) konferencia egyik szervezője, akinek szívügye, hogy figyelmet fordítson a jelenkori nőtársadalom egyik legjelentősebb problémájára, az anyai kiégésre. Az...
Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.