Ezek a legjobb szőrtelenítési eljárások az egyes testrészeidre

A nyári hónapok alkalmával sokkal gyakrabban és sokkal több testrészünkön is szőrtelenítünk, mint máskor. Van, aki a borotvára, és van, aki a gyantára esküszik, de a szakemberek szerint nem feltétlenül jó, ha mindenhol egyforma metódussal szabadulunk meg az apró szálaktól. Mutatjuk, hol melyik a legcélravezetőbb.

A bikinivonal

Két megoldás közül választhatsz ezen az elég érzékeny területen. Ha nem bírod a fájdalmat, maradj a borotvánál, arra azonban figyelj, hogy mielőtt nekilátnál, a bőröd kellően felpuhuljon és hidratálódjon. A gyanta a legjobb megoldás, ha viszonylag tartós eredményt szeretnél, nagyjából 3-6 héten át nem lesz vele gondod.

Lábak

A borotva a legkézenfekvőbb megoldás, mert könnyen elérhető területről van szó és nem igényel sok időt. Ha hetente kétszer leradírozod a bőröd, akkor lecsökkentheted az irritáció esélyét. Ugyanakkor választhatsz szőrtelenítő krémeket is, ma már nem csak a régről ismert, jellegzetes szagú verziókat kapni. Használat előtt mindenképpen csinálj egy tesztet egy kisebb bőrfelületen, hogy megbizonyosodj, nem okoz bőrirritációt.

Oldalak

  • 1
  • 2