Fashion&Beauty

Szuper praktikák zsíros hajra

A gyorsan zsírosodó haj a hétköznapok egyik legbosszantóbb problémái közé tartozik: ápolatlan külsőt kölcsönöz, ráadásul a gyakori hajmosás is eredménytelennek tűnik. Íme három szuper házi praktika, amivel megakadályozhatjuk a gyors zsírosodását!

Kamillás öblítés

Ha még nem próbálkoztunk ezzel a módszerrel, akkor épp itt az ideje! Ugyanis a kamilla számos bajra jelent gyógyírt, köztük a zsíros hajra is. Hajhossztól függően forraljunk fel fél vagy egy liter forró vizet, és rakjunk bele két evőkanál szárított kamillát. Ha a víz már langyosra hűlt, akkor szűrjük le és ezzel öblítsük le a hajunkat. Ha hetente legalább kétszer alkalmazzuk, akkor sokkal könnyebb lesz megszabadulni a hajra rakódott káros anyagoktól és a korpától is.

Fotó: institutefornaturalhealing.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Úgy tűnik, havazni fog Mikulás napján, ám korántsem biztos, hogy ettől mindenki el lesz ragadtatva.
Home&Design
A szakemberek nem javasolják, hogy télen a lakásban teregess, ez ugyanis nemcsak penészesedéshez, de nem várt egészségügyi problémákhoz is vezethet.
Lifestyle
A háromgyermekes anyuka története letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi ex-hercegnét. A végeredmény megosztó lett.