Természetes szépségek - Sztárok, akik soha nem plasztikáztattak

Vannak kivételek.

A legtöbben túlzásba esnek

Vannak azok a típusú hírességek, akik bármit megtesznek annak érdekében, hogy megőrizzék fiatalságukat, és még a sebészeti beavatkozásoktól sem riadnak vissza. Sajnos sokszor még túlzásba is esnek, és teljesen eltorzul az egyébként szép arcuk. Szerencsére vannak olyan sztárok is, akik inkább természetes módszereket választanak a szépségük fenntartásához, mi pedig össze is gyűjtöttünk közülük néhányat.

Fotó:Instagram/claudiaonline

Halle Berry

A természetességéről híres színésznő a kor előrehaladtával csak egyre szebb, ezt nagy részben a jó géneknek is köszönheti, ugyanis soha nem feküdt kés alá. „Rengeteg 30-as nőt láttam már, akik elindultak a plasztikázás abbahagyhatatlan útján. Megcsináltatják az egyik oldalt, aztán a másikban is találnak hibát.” – nyilatkozta egyszer, amikor a plasztikázásról kérdezték.

Fotó:Instagram/halleberrey

Beyoncé

A gyönyörű énekesnő még 2013-ban még egy dalban, a „Pretty Hurts” című számban is felhívta a figyelmet a plasztika veszélyeire, és mélyen elutasítja a beavatkozásokat. Nincs is rájuk szüksége, hiszen így is gyönyörű.

Fotó:Instagram/beyonce

Charlize Theron

A szépséges színésznő többször is hangot adott már annak, hogy mennyire szeretné, ha a nők önmaguk lennének. Azt mondta úgy látja, a mai nők félnek ettől, mert úgy gondolják megbélyegeznék őket.

Lapozz, és nézd meg kik nem plasztikáztattak még!

Fotó:Instagram/charlizeafrica

Oldalak

Szólj hozzá Te is!