Egymás mellé raktuk a sztárok sminkes és natúr képeit - nem semmi a különbség

Azért a repertoárban olyan hírességek szerepelnek, akik természetesen, vakolat nélkül is dekoratívak, de azt nem lehet elvenni a sztoriból, hogy tényleg nagyon másképp festenek "összerakva".

Sminkkel és anélkül

Tudjuk, hogy a világsztároknak szinte kötelező a mindig tökéletes megjelenés, de azért ők is leteszik a lantot, amikor épp nem kell nyilvánosan parádézniuk a vörös szőnyegen vagy épp más eseményen. Sokan a legszebbek közül Instagramon természetes arcukat is megmutatták már, nem rejtik véka alá natúr külsejüket - egyébként nem is szükséges nekik, hiszen legtöbben "eredetiben" is gyönyörűek. Azt viszont tényként említhetjük, hogy valóban nagyon másképp néznek ki "összerakva", ezt a következő képek is bizonyíthatják.

Gal Gadot

Gal Gadotot ma már a világ legszebb női közé sorolják. A Csodanő (Wonder Woman) karakterét megtestesítő színésznő szerintünk nem csupán a vásznon gyönyörű, az életben is rendkívül dekoratív. Tény, hogy a két alábbi fotó között azért felfedezhető a különbség, de natúran sem panaszkodhat a sztár.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ha lehetséges, a korral csak egyre dögösebb. A latin díva utánozhatatlan stílusa és tekintélye még mindig lehengerli a férfiakat, és nők millióinak példaképe világszerte. Ő is számtalanszor mutatta már meg magát smink nélkül, sőt, azt sem titkolta, hogy a Super Bowl fellépésre közel 10 órán át dolgoztak rajta, hogy nulláról 100 százalékra hozzák a külsejét. Natúran is szép, ezt nem lehet elvenni tőle.

Lapozz!

Fotók: 123rf, Profimedia - RedDot

Oldalak

Szólj hozzá Te is!