Fashion&Beauty

Egymás mellett a sztárok sminkes és natúr képei - nagy a különbség

Azért a repertoárban olyan hírességek szerepelnek, akik természetesen, vakolat nélkül is dekoratívak, de azt nem lehet elvenni a sztoriból, hogy tényleg nagyon másképp festenek "összerakva".

Sminkkel és anélkül

Tudjuk, hogy a világsztároknak szinte kötelező a mindig tökéletes megjelenés, de azért ők is leteszik a lantot, amikor épp nem kell nyilvánosan parádézniuk a vörös szőnyegen vagy épp más eseményen. Sokan a legszebbek közül Instagramon természetes arcukat is megmutatták már, nem rejtik véka alá natúr külsejüket - egyébként nem is szükséges nekik, hiszen legtöbben "eredetiben" is gyönyörűek. Azt viszont tényként említhetjük, hogy valóban nagyon másképp néznek ki "összerakva", ezt a következő képek is bizonyíthatják.

Gal Gadotot ma már a világ legszebb női közé sorolják. A Csodanő (Wonder Woman) karakterét megtestesítő színésznő szerintünk nem csupán a vásznon gyönyörű, az életben is rendkívül dekoratív. Tény, hogy a sminkes és a következő anélküli fotó között azért felfedezhető a különbség, de natúran sem panaszkodhat a sztár.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.
Fashion&Beauty
Ez az őszi trend minden stílushoz tökéletes kiegészítőt nyújt.