Sztárok, akik levetkőztek a PETA kedvéért

Az 1980-ban alapított állatvédő szervezet, a PETA mesterien megkomponált hirdetéseivel és kampányaival nem csak arra veszi rá a sztárokat, hogy lemondjanak a szőrméről és a húsról, de bizony a hírességek szinte sorban állnak, hogy csatlakozhassanak a jó ügyhöz és ők is ledobhassák a textilt. Íme 10 dögös kép!

Alicia Silverstone

A most 38 éves színésznő büszkén és persze meztelenül hirdette a PETA egyik plakátján, hogy ő bizony vegetáriánus. A szépség 11 éve nem fogyaszt húst, hisz saját bevallása szerint minden állatra úgy tekint, mint házikedvenceire.

Pink

A vadóc énekesnő megmutatta dögös tetkóit a meztelen kampányképen, hisz ő a saját bőrében is jól érzi magát és köszöni szépen nincs szüksége az állatokéra.

Olivia Munn

A 35 éves színésznőnek sincs szüksége selymes szőrmére ahhoz, hogy gyönyörűnek érezze magát. Ezt a barna szépség be is bizonyította egy meztelen kampányképpel na meg persze egy édi szőrgombóc nyuszival.

Pamela Anderson

A szőke szexbomba egy viszonylag visszafogott, ám provokatív képen tüntetett a húsfogyasztás ellen s arra kérte az embereket, legyen szívük, legyenek vegetáriánusok.

Fotók: stylecaster.com

Oldalak

  • 1
  • 2