Színpompás frizurák – Te viselnéd?

Már tavaly tavasszal is trendik voltak a színesre festett, esetleg csíkozott frizurák, idén pedig folytatódik a pasztell vagy akár élénken vibráló tincsek térhódítása.

Visszafogott csíkos
Egy ilyen színpompás frizurával bármerre is jársz, biztos, hogy nem maradsz észrevétlen. Abban az esetben, ha nem szeretnél túl feltűnő hatást elérni, csupán kísérleteznél a színekkel, próbálkozz a színes csíkozással. A csíkozás készülhet egy vagy több színből, de mindenképp fodrásszal készíttesd el, mert – főként a sötétebb tincseket - először hidrogénezni kell, hogy a színes festékek befogják őket.

Divatos ombre
A még mindig divatos ombre hajfestést is el lehet készíttetni színes változatban. Szőke haj esetén jó ötlet a haj alsó részét beszínezni, így nem kell külön hidrogénezni, ezzel pedig elkerülhető a károsodás. Sötétebb hajnál, a hajtöveket elég befesteni színes festékkel, viszont az ombre hatás miatt, a végeken elkerülhetetlen a világosítás.

Merész egyszínű
Ha elég merész vagy, akkor egész hajadat befestetheted egy feltűnő színre. A stílusos és nőies hatás érdekében a pasztell árnyalatok ajánlottak. Amennyiben az egyszínű frizura mellett döntesz, figyelj oda, hogy a szokatlan szín jól menjen a szemedhez: a megfelelő árnyalat kiválasztása remek lehetőséget ad szemszíned kiemelésére.

Híres színes
Sokan a hírességek közül sem tudták megállni, hogy kipróbálják ezt a frizura trendet - Katy Perry haja az elmúlt év során a szivárvány összes színében pompázott már, de Kelly Osbourne, January Jones, no meg persze Lady Gaga és Nicky Minaj sem vetik meg a színes tincseket.

Oldalak