Felejtsd el a hagyományos francia manikűrt - itt egy új verziója, ami tarol

Nem csupán a nők, de a férfiak szerint is a francia manikűr az egyik legszebb és legelegánsabb körömtrend. Egyszerű, visszafogott, mégis nagyon sikkes és gyönyörű, a természetességéről nem is beszélve. Idén nyáron egy kicsit felturbózzuk a szimpla stílust, mutatjuk az új divatot.

Színes francia

A francia manikűr az egyik legelegánsabb körömtrend, amelyet nőként viselhetünk. Egyszerű, sikkes, szép és természetes. Egyébként a férfiak szerint is így van, nagyon kedvelik rajtunk ezt a letisztult, minimalista stílust. Az idei nyár egy kicsit felturbózza a hagyományos verziót, mégpedig minta és színek tekintetében is.

Körvonalas és színes megoldások

Egy ideje már trend, hogy a francia manikűr esetében a köröm végét nem fehér csíkkal, hanem színessel díszítik a szakemberek. Ez a stílus ebben a szezonban is kedvenc lesz, és előtérbe kerülnek a neon, illetve más élénk árnyalatok - zöld, sárga, pink és kék is szerepel a favorit repertoárban.

Ami a formát illeti, a kerekített, ovális, rövid vagy közepesen rövid körmök hódítanak, amelyeken az úgynevezett kitöltetlen, "körvonalas" francia megoldás is jól mutat. Az alábbi galériában természetesen mellékelünk néhány fotót, hogy mindegyik változatot el tudd képzelni, és meg tudd mutatni a körmösödnek, ha legközelebb ellátogatsz hozzá. Persze maradhatsz a hagyományos fehér stílusnál is, de nyárra érdemes mindig kicsit merészebben gondolkozni. Egyébként sem tart örökké, háromhetente lecseréled, nem igaz?

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak