Mindent visz nyáron a "hálóing" ruha, a férfiak kedvence lesz

Nemrég írtunk arról, hogy a legnagyobb hírességek elkezdték terjeszteni a "pizsama az utcán" trendet, így az éjszakai viselet nappalis legálissá vált elegáns szatén PJ-k formájában. Most is egy hasonló stílusért vannak oda a nők (és a férfiak egyaránt), jönnek a hálóing ruhák.

Hálóing trend - az utcán

A divat a 21. században gyakorlatilag mindent megenged. Nincsenek szabályok, sem társadalmi elvárások (legalábbis nem annyi és nem olyanok, mint régen), a trendek egyre szabadabbak. Nem meglepő, hogy bizonyos ruhadarabok funkciója is átalakul, így például a pizsamát most már az utcára is felvehetjük - minden gond nélkül - számoltunk be róla tavasszal.

A PJ mellé most érkezik a hálóing ruha, amely komfortos, szatén, illetve selyem anyagból készült darab, a szezonban pedig tarolni fog, ráadásul a férfiak nagy rajongói a szexi stílusnak. A fekete, fehér, rózsaszín és piros változatok a legnépszerűbbek, de ha pasztellt választanál, azzal sem lőhetsz mellé. Részletek tekintetében: a fazon lehet rövidebb, midi vagy egészen hosszú, designban egyszerű vagy extrább (például csipkével), gyakorlatilag mindegy, hiszen dögös - és ennyi pont elég ahhoz, hogy sokan viseljék.

Inkább elegáns, mint sportos

Ma már sok ruhadarabot hordhatunk sportos és elegáns szettben is az ízlésünknek megfelelően, de a hálóing ruhához nehezen elképzelhető egy sneaker, sőt még a lapos talpú is elgondolkodtató (bár hozzá kell tennünk, a hírességek előszeretettel alkalmazzák ezt a kombót). Sajnos vagy nem sajnos, ehhez a viselethez szinte kötelező a magassarkú, hogy az outfit tökéletes legyen. Nyári bulihoz, sikkes, exkluzív eseményre egyébként szuper választás - vagy csak egy koktélpartira a csajokkal.

Pozitív tulajdonsága még a ruhának, hogy nagyon kényelmes. A szatén anyag lágy esése és érzékisége miatt olyan, mintha nem is lenne rajtunk semmi - legalábbis feeling szempontjából. A szezonális forróságban pedig nem árt, ha van egy olyan dresszünk, amely tudja az eleganciát és a komfortot is nyújtani egyben.

Kattints a további képekért!

Nem csak a kosárméret számít a kiválasztásnál.

Leadfotó: Pexels

Oldalak