Fashion&Beauty

Íme a színátmenetes ruhadarab, ami most minden nő álma - egyszerűen gyönyörű

Nem tudunk betelni ezekkel a mesés színátmenetes ruhadarabokkal - egyszerűen ilyen szép kötött pulóvereket és kardigánokat még soha nem láttunk! Most összegyűjtöttük nektek a hazai kínálatban lévő legszebb színátmenetes "ombre" pulóvereket, rajongani fogtok értük!

A színátmenetes "ombre" pulóvereknél szebbet ma még biztosan nem láttál

A színátmenetes "ombre" pulóverek, kardigánok és kötött mellények az idei tavaszi szezonban népszerűbbek lesznek, mint valaha! Korábban mutattunk már be nektek mesés "vattacukor" rózsaszín, narancssárga és királykék ruhadarabokat is - ez a trend viszont egyszerre jeleníti meg az összes menő trendszínt, ami azt jelenti, hogy akkor sem kell lemondanod semmiről, ha idén tavasszal egyszerre több színt szeretnél magadon viselni! Hát nem menő ez a legújabb trend?

A pasztell árnyalatoktól kezdve egészen a rikító színekig most mindenféle ombre, azaz színátmenetes kötött ruhadarabot összegyűjtöttünk nektek a hazai boltok kínálatából, hogy megmutassuk nektek, mégis mennyire fantasztikus ez a trend! A teljes válogatásunkért kattintsatok a cikk alján látható képgalériánkra!

A fenti képen is látható színátmenetes "ombre" pulóver az egyik leggyönyörűbb kötött ruhadarab, amit idén láttunk - nem csoda, hogy az elmúlt két hétben már háromszor volt "sold out" ez a pulcsi! Most ezt a szivárvány minden színében pompázó mesés kötött pulóvert te is beszerezheted, ha elég gyors vagy - minden stílusos nő ezt akarja most, ezért csapj le rá gyorsan, ha neked is tetszik! Az biztos, hogy rengeteg bókot fogsz kapni a barátnőidtől és a hölgy ismerőseidtől, ha ebben a pulóverben jelensz meg az utcán - a csodáló tekintetekre tehát készülj fel! Meglátod, ez lesz a kedvenc ruhadarabod a közelgő tavaszi szezonban.

A mesés színátmenetes "ombre" pulóverekból álló összeállításunkat megtaláljátok a lenti képgalériánkra kattintva!

H&M Jacquard kötésű kardigán 8995 Ft
Kattints a további képekért!

Ennek az új pulóver trendnek a mesés darabját minden nő szereti - de ez nem is csoda, hiszen egy igazi tavaszváró darabról van szó!! Most összegyűjtöttük nektek a jelenlegi hazai kínálatban lévő legszebb virágmintás pulóvereket, rajongani fogtok értük!

Leadfotó: Oscar de la Renta
Fotó: Orsay

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Nincs is annál szörnyűbb, mint amikor az esküvő küszöbén toporogva tudjuk meg, hogy az személy, akiket életünk párjának gondoltunk, csúnyán elárult minket.
Sztárok
Sztárok
A 75 éves színész Geszti Péter Adom a napom című műsorában elevenítette fel a megrázó történetet.