Ezt a színt soha ne viseld, ha jól akarsz mutatni a fotókon

Mindig igyekszünk a legjobb formánkat hozni, ha fotó készül rólunk, épp ezért érdemes betartani pár szabályt - például hogy milyen színt ne viseljünk a kamera előtt.

Előnytelen szín fotózáshoz

Mi, nők különösen gondot fordítunk arra, hogyan festünk egy-egy fényképen. Mindig igyekszünk a lehető legelőnyösebb oldalunkat mutatni, ehhez pedig próbáljuk kiválasztani a megfelelő outfiteket. Ahhoz azonban, hogy tökéletes fotó készülhessen rólunk be kell tartani pár íratlan szabályt, kezdve azzal, mi az a szín, amit soha nem tanácsos viselnünk a kamera kereszttüzében, illetve melyek azok az árnyalatok, amik kihangsúlyozzák a szépségünket.

Hanyagoljuk a fehéret

Ha arról van szó, hogy melyik a legelőnytelebb szín, amit fotókon viselhetünk, akkor Lee Eiseman divattanácsadó szerint a fehér az, amit jó elkerülni. "A túl világos árnyalatok sápasztanak, ráadásul sokszor túlexponált lesz tőlük a kép, mert a kamera nem tudja, hogyan viselkedjen. Jobb, ha a szolid pasztelleket mellőzzük fénykép készítésekor."

Előnyös színek

Eiseman azt is elárulta, szerinte mik azok az árnyalatok, amik kimondottan előnyösek fotókon bárki számára. Hat olyan színt sorolt fel, amit érdemes bevetni fényképezésnél, ezek pedig a mélypiros, a smaragd, a lila, a királykék, a barna, valamint a pink.

Kattints a további képekért!

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak