Szexi lányok és meglepetés arcok a Miss Universe Hungary válogatóján

Lezárult a nevezés a Miss Universe Hungary szépségversenyre, amelyre idén több százan jelentkeztek. Az ország különböző pontjairól érkező szépségek megcsillantották karakterüket és ötletességüket is, nem kevés fejtörést okozva a szakmai előzsűri tagjainak.

Izgalmak és várakozás

Lázas izgalommal telt meg a budapesti Symbol előtere, ahol szépségek tucatjai gyűltek össze, hogy bejuthassanak a Miss Universe Hungary utolsó castingjára. Tízes csoportokban, egyenként vonultak fel a kifutón a lányok, akiket különböző szempontok alapján értékelt a szakmai előzsűri. Volt, aki órákat várt azért, hogy sorra kerülhessen, ám hogy a várakozási időt oldottabb hangulatban tölthessék a lányok, a szervezők haj, smink, valamint körömápolási sarkokat alakítottak ki nekik. Volt, aki egyedül érkezett a válogatóra, de akadt, akit kedvese, barátnője, vagy az édesanyja kísért el a castingra.

A lányok érkezési sorrendben kapták meg a sorszámukat, így Lukács Vivien sem választhatott, aki a 13-ast kapta. "Mondtam is a barátomnak, hogy ezt a számot biztosan nem kértem volna! Sokan a péntek 13-a miatt mondják, hogy rossz ómen. De én akkor is bízom a szerencsében, hiszen a legfontosabb a kisugárzás és az, hogy mosolyogjunk" – mondta a 21 éves ócsai lány.

Voltak, akik dupláztak

A jelentkezők sokaságában több ismerős arc is feltűnt. A 19 éves Tarcsi Dalma 2014-ben a top5 szépség közé került és úgy döntött, idén sem hagyja ki a megmérettetést.

"A tavalyi eredménnyel is elégedett voltam, de többen bátorítottak, s mivel olyan jó eredményt értem el, úgy gondoltam, idén is megpróbálom. Nagyon élveztem a tavalyi versenyt, rengeteg élménnyel gazdagodtam és sok új embert ismertem meg. Egy picit még bennem van az izgalom, hogy újra megmutathattam magam, de tudtam, hogy mire kell készülnöm. Többet edzettem és erősítettem a lelkemet is. Mindent megteszek azért, hogy még jobb legyek!"

Felkapta a fejét a zsűri Ludman Emese láttán is, aki szintén rutinosan vonult fel a kifutón, hiszen ő is szerepelt a tavalyi mezőny legszebb 16 lánya között. "Talán pont ezért nem volt bennem akkora drukk. Még az sem volt furcsa, hogy Kelemen Heni is ott ült a zsűriben, hiszen a tavalyi verseny idején összebarátkoztunk és két hetet töltöttünk együtt a felkészítő táborban. Így tényleg igazán felszabadultan éreztem magam a castingon. Mindent meg fogok tenni azért, hogy minél jobb eredményt érjek el és nem titkolom, azért indultam el, mert meg akarom nyerni a versenyt!" - mondta határozottan a 22 éves lány.

Oldalak

  • 1
  • 2