Fashion&Beauty

Milyen lehetőségeid vannak, ha gyorsan szép mosolyt szeretnél elérni?

Egy szép és egészséges mosoly rengeteget adhat önbizalmadnak és egészségednek egyaránt. Manapság már számos olyan fogászati kezelés áll rendelkezésünkre, amelyek segítenek gyorsan változást elérni mosolyod esztétikusságában. Összefoglaltuk azokat a fogászati lehetőségeket, amelyekkel fogaid esztétikáján viszonylag rövid idő alatt látványos eredményeket lehet elérni.

Fogfehérítés

Ha gyorsan szeretnél szép mosolyt elérni, a fogfehérítés lehet a legjobb megoldás. A fogfehérítés egy olyan eljárás, amely segít eltávolítani a fogakon lévő elszíneződéseket és foltokat, így hozva létre egy ragyogóan fehér mosolyt. Az eredmények azonnal láthatóak, és a kezelés csak néhány órát vesz igénybe. A fogfehérítő technikák között ma már számos lehetőségünk van, a különböző otthoni fogfehérítő fogkrémek, poroktól, egészen a rendelői fogfehérítésig. Érdemes azonban ebben az esetben is inkább a fogorvosra hagyatkoznunk, hiszen fogaink szempontjából a rendelői fogfehérítés a legbiztonságosabb megoldás. Az otthon használatos termékek sok esetben gyengíthetik a fogzománcot és fogérzékenységet tapasztalhatunk. A rendelői fogfehérítő kezelés azonban professzionális anyagokkal, szakszerű odafigyelés mellett történik, így garantált, hogy fogaid egészsége sem romlik.

Fogszabályozás

A fogszabályozás egy másik lehetőség, amely segíthet gyorsan szép mosolyt elérni. A fogszabályozó eszközök segítenek a fogak helyes pozícióba állításában, így javítva a mosoly kinézetét. Bár ez az eljárás hosszabb ideig tart, mint a fogfehérítés, az eredmények tartósak és jelentősen javíthatják a mosoly minőségét. Ma már pedig számos fogszabályozási lehetőség létezik, így nem csak a hagyományos fogszabályozó segítségével javíthatunk fogaink esztétikusságán. A láthatatlan fogszabályozás során a készülék szinte alig észrevehető, mégis hatékony a fogak szabálytalanságainak javítására.

Kerámia héjak

Mi az a kerámia héj?

A kerámia héj egy olyan vékony porcelánlemez, amelyet a fogak felszínére ragasztanak, hogy javítsák azok kinézetét. A kerámia héjakat olyan esetekben alkalmazzák, amikor a fogak elszíneződtek, töröttek vagy deformáltak. Tökéletes választás azoknak, akik gyorsan szeretnének esztétikus mosolyt kialakítani. Nem hiába a kerámia héj az egyik legelterjedtebb esztétikai fogászati eljárás a hollywoodi sztárok esetén.

Hogyan készülnek a kerámia héjak?

A kerámia héjak elkészítése egy több lépésből álló folyamat. Először is, a fogorvos lecsiszolja a fog felszínét, hogy helyet csináljon a héjnak. Ezután lenyomatot vesznek a fogról, amely alapján elkészítik a kerámia héjat. Végül a kerámia héjat ragasztóval rögzítik a fogra.

Milyen előnyei vannak a kerámia héjaknak?

A kerámia héjak számos előnyt kínálnak. Először is, természetes megjelenést biztosítanak, mivel színük és formájuk a természetes foghoz igazodik. Másodszor, tartósak és ellenállnak a foltoknak. Harmadszor, a kerámia héjak használata minimálisra csökkenti a fogak sérülésének kockázatát. Végül, de nem utolsósorban, a kerámia héjak gyorsan és könnyen felszerelhetők, így gyorsan szép mosolyt eredményeznek.

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...