A tökéletes arcbőr titka: 8 dolog, amit a modellek csinálnak

Csak ennyi kell hozzá.

Tökéletes bőr

Mindenki olyan ranyogó, sima és pattanásmentes bőrre vágyik, amilyen a modelleké. Ám ezek a nők nem a géneknek köszönhetik mindezt, hanem a megfelelő ápolásnak. Mivel az arcunk nagyon kényes, tisztában kell lennünk vele, mit szabad rá használnunk, és mit nem. Illetve azzal is tisztában kell lennünk, hogy a száraz, a zsíros, a normál vagy a vegyes bőrtípusúak csoportjába tartozunk bele. Ám ettől függetlenül van 8 olyan dolog, amit meg kell tenned, ha tökéletes, gyönyörű bőrt szeretnél.

1. Mély gondozás

Ahhoz, hogy szép legyen a bőrünk, nem elég az arcpakolás és a bőrradír. Reggelente, sminkelés előtt érdemes vitaminokban gazdag, gyorsan felszívódó arckrémet használnunk. Ezek hatása azonnal látható, így frissebb, üdébb arccal kezdjük a napot. Azonban mielőtt megvásárolnánk a krémünket, győződjünk meg róla, hogy nem túl zsíros. A túl sok zsír remek táptalaj a szennyeződéseknek és a mitesszereknek, így pattanásokat okoznak.

2. Masszírozás

A modellek reggelente gyakran masszírozzák az arcukat az ujjaikkal, ezzel serkentik az ottani vérellátást. Ennek az egyszerű trükknek köszönhetően a bőr sokkal élettel telibb lesz, és a smink is tovább fentmarad.

Még több bőrápolási tippért lapozz a következő oldalra!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!