Fashion&Beauty

Szempillanövesztő szérum házilag

Természetes alapanyagok segítségével tehetsz szert hosszabb pillákra, ha az alábbi, házilag is könnyedén elkészíthető szempillanövesztő folyadékot használod.

Alapanyagok
Először is szükséged lesz egy kiürült szempillaspirálra. Mosd ki alaposan a kefét és a tégelyt is, hogy ne maradjon bennük festék. Ezután az üres tégelyt töltsd meg az alábbi alapanyagokkal: egy fél adagnyi E-vitamin olajjal, egy negyed részt ricinus olajjal és végül egy negyed részt aloe vera géllel.

Elkészítés és használat
Keverd össze a tégelyben az alkotóelemeket és minden este vidd fel a szempilláidra mielőtt lefekszel, majd hagyd hatni egész éjjelre. A ricinus olajától sűrűbbek lesznek a szempillád, az aloe verától pedig hosszabbak, míg az E-vitamin gyorsítja a növekedésüket. Pár héten belül dúsabb és hosszabb szempillákra tehetsz szert a házi szérum használatával.

Nézd meg, hogyan nagyíthatod szemeidet sminked segítségével!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?