Fashion&Beauty

Gondoltad volna? Ha így használod a száraz sampont, tovább tarthat a hatása

Nem mindegy, hogyan használjuk a száraz sampont, ugyanis ha nem figyelünk oda egy-két fontos tényezőre, simán előfordulhat, hogy nem fejti ki a hatását.

Így kell csinálni

A száraz sampon valódi életmentő lehet, azokon a napokon, amikor ahhoz is alig van erőd, hogy kiszállj reggel az ágyból. Ilyenkor gyors megoldásra vágyunk a hosszadalmas hajmosás helyett, így gyakran nyúlunk ehhez a csodaszerhez, aminek hatása akár több napig is tarthat, ha megfelelően használjuk. Többségünk rendszeresen, talán többször is használja, mint ahogyan azt a szakértők javasolják, azonban nem a megfelelő módon, így sokszor nem fejti ki a hatását, és többet árt, mint használ. Galériánkban eláruljuk a fodrászok legfontosabb trükkjeit, amiket ők maguk is gyakran bevetnek, ha száraz sampon használatról van szó:

Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a megfelelő távolságról fújod hajadra a sprayt – ez körülbelül 10-15 centimétert jelent. Ha ennél közelebbről alkalmazzuk a sampont, akkor az a fejtövön nedves, fehér foltokhoz vezethet, ami nem kölcsönöz túl jó megjelenést számunkra, valamint túl sok termék foltokban ragadhat meg a fejbőrön.
Kattints a további képekért!

Hajunk beszárítása nem kis feladat. Azt pedig mind tapasztalhattuk már, milyen tonnasúlyúnak tűnhet a legpihekönnyűbb hajszárító is, ha órákon keresztül a fejünk felett tartjuk. És akkor még nem is említettük a körkefe megfelelő használatát…

Leadfotó: 123rf
Forrás: goodhousekeeping.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.