Fashion&Beauty

Mindenki "száraz vágást" kér a fodrászától: rengeteg előnye van, az eredmény is szebb lesz

A száraz hajvágást érdemes kipróbálni, ugyanis rengeteg előnye van. Fordulj a fodrászodhoz, aki biztosan szívesen levágja így a hajad.

Számos előnye van

Egyik ismerősöm kérdezte tőlem, hogy tudok-e olyan helyet, ahol végeznek száraz hajvágást. Először furcsán néztem rá, mondván, hogy fogalmam sincs, hogy miről van szó, de aztán természetesen összeraktam a képet, mert a nevéből viszonylag könnyen kivehető, hogy mit jelent ez. Kicsit utánajártam a dolognak, és valóban egyre populárisabb ez az egyébként közel sem új módszer. Főként frufruvágáshoz alkalmazzák, ugyanis ezáltal biztosan olyan lesz az eredmény, amilyet szeretnénk. Egyes oldalakon azt nyilatkozták a hírességek fodrászai, hogy egyre többen mennek hozzájuk ilyen kéréssel.

Mutatjuk, hogy pontosan miről van szó:

A technika lényege - ahogyan azt a neve is tükrözi -, hogy a hajat szárazon vágják le, nem vizesen/nedvesen. Ezáltal sokkal inkább az adott vendég igényeire tudják szabni a frizurát, nem éri őket váratlanul, ha a vizes haj szárazon összeugrik, és ezáltal például a frufru rövidebb lesz annál, mint amilyet szerettek volna. Éppen emiatt, ha életedben először vágatnál frufrut, remek választás lehet számodra ez a technika.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.