Fashion&Beauty

Elképesztően különleges új kollekcióval érkezik a népszerű magyar márka: egyszerűen imádni fogod

Rebellis, indián nyár, elegancia…Csak néhány gondolat, ami eszünkbe jut, látva a Sugarbird nyár végi/őszi kollekcióit. És igen, több kollekcióról is beszélhetünk, hiszen a House of Sugarbrands négy különböző márkája is megörvendeztet minket, sőt, sokak örömére idén debütál egy teljesen új brand is a magyar divatcég életében, a Sugarjeans by Sugarbird.

Új kollekcióval rukkolt elő a márka

A legfrissebb kampányanyag azonnal elsöpörte az internetet és a kollekciók egy része már sold out, de a részletekről Jagasics v. Csonka Hedvig, a márka alapítója és tulajdonosa avat be minket.

„Egyszerre öt különböző témával indítjuk meg az őszi szezont, aminek egyik fő oka, hogy gyakorlatilag ezt kívánja meg a piac. Egységben kell gondolkodnunk, a House of Sugarbrands márkáinak több kollekcióval kell tervezni. Abszolút ideális helyszínt választottunk a legújabb kampányaink fotózásához, ami három napon át tartott. 15 éves a márka, ezért azt gondoltam, hogy vigyük el a modelleket és a teljes stábot oda, ahonnan én indultam, Újkígyósra. Itt születtem, itt nőttem fel, ide köt az első szerelem, az első alkotó pillanatom. Újkígyós mára már kisváros, mosolyog a szívem, a lelkem, amikor hazatérhetek ide, a szeretteimhez, az emlékeimhez."

sugarbird kollekció ősz magyar márka

,,Régi vágyunk volt, hogy a Czukormadár Kalotaszeg Írottas kollekciót egy búzamezőn örökítsük meg, ezt pedig sikerült a szüleim segítségével megvalósítani, otthon. Evidens volt számomra, hogy édesanyám és édesapám búzaföldjére vigyük ki a csapatot, amit zárójelben jegyzek meg, már rég le kellett volna aratni. Komoly munka volt előkészíteni a terepet, csodálatos beterített asztalt varázsoltunk oda, hagyományos süteményekkel, champagne-val emelve. Díszbe öltöztettük nemcsak a modelleket, hanem a szívünket is ezzel az anyaggal, csodálatos volt számunkra minden pillanat. Imádunk természetes fénnyel és színekkel játszani, ezért a naplementés időszakot választottuk a Czukormadár fotózáshoz. Idén egy izgalmas kollab branding jön létre házon belül, ez pedig a Czukormadár Kalotaszeg és Queen kettőse lesz. Fellelhetők lesznek majd a darabokon Miss KK ikonikus graffiti stílusai, a „Queen”, valamint a „ME” feliratok. Egyszerre kellően hagyomány őrző és cool" - mesélte Jagasics v. Csonka Hedvig.

sugarbird kollekció új

Lapozz a folytatáshoz!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A közkedvelt médiaszemélyiség ezúttal Palik László YouTube-csatornájának műsorában vallott arról, miért is távozott az ATV képernyőjéről.
Sztárok
Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.