Még nem késő: ezt az 5 trendi darabot érdemes beszerezned az idei strandszezonra!

Az idei év a koronavírusnak köszönhetően is merőben más, mint a korábbiak, a nyárból azonban még jó pár hét van hátra, és idén is akadnak olyan darabok, amelyeket minden igényes nő beszerez magának. Főleg, ha strandolásról van szó...

Trendi

Ma már nagyon oda kell figyelnie az embernek, mielőtt vásárlásra adja a fejét. A világgal együtt ugyanis a divat és a trendek is felgyorsultak. Így viszont sokszor nem érdemes azonnal megvenni az első ruhát, táskát vagy kiegészítőt, ami megtetszik, hiszen az is lehet, hogy két nappal később valami egészen más robban be a trendek közé, így feleslegesen költöttünk. Akadnak azonban darabok, amelyek szinte kötelezőek! A naptej, a fürdőlepedő és az olvasnivalók mellett vannak olyan dolgok, amelyeket minden valamire való nő beszerez magának idén, mielőtt kivonul a strandra - írja a TWN.hu. Legalábbis a legfrissebb hír szerint, amely azokat a dolgokat veszi számba, 2021-ben mi a trend a vízpartokon. Most mi is eláruljuk neked, melyek azok a dolgok, amelyeket szigorúan tilos otthon felejtened, ha nyaralni indulsz.

Fűzős bikini. Idén nyáron különösen divatosak a hosszú fűzős háromszög bikinik. A hosszú pántokat a derekunk körül is körbetekerhetjük, ami szexibbé teszi az alakunkat. Ha szereted a flancolást, a bikinit fejjel lefelé is viselheted: egyszerűen fordítsd a felsőt fejjel lefelé, és kösd meg a pántot hátul, a hátsó pántot pedig kösd a nyak köré.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak