Fashion&Beauty

Stílustipp a stylisttól - Kalapok és sapkák

Sapka, sál, kesztyű! – drága jó szüleink ezzel a harsány kiáltással engedtek ki minket az udvarra játszani gyerekkorunkban. Aztán amikor kezdtünk öntudatra ébredni, kétkézzel tiltakoztunk a bumfordi és stílustalan sapkák ellen, amint látótávolságon kívül kerültünk a szülői háztól, téptük le magunkról, és a világért sem ismertük volna be, hogy valójában majd lefagynak füleink.

Trendi fejfedők

Lehetséges, hogy a sapka viselése is a felnőtté válás egyik fő ismérve? Mert minden valamire való nő életében eljön az a pont, amikor fontosabb testének komfortja, mint vacogó fogakkal megtartani látszat stílusát. Szerencsére 2013-ban ez a két faktor - a komfort és a stílus - kéz a kézben járnak egymással. A szezon a változatosságról szól, számos színű, fazonú, anyagú fejfedő szerepel a képzeletbeli trendpalettánkon. Érdemes akár több darabot is beszerezni, hiszen minden stílussal valami mást juttathatunk magukból önkifejezésre, attól függően, hogy épp milyen a hangulatunk.

Kalapok

Ahogy idén a ruhák szabásában, anyagában megjelentek a maszkulin motívumok, úgy nem véletlen, hogy a kalapok, kiemelten a férfias darabok is hódítanak. Nálunk sajnos még nem szívta magába a köztudat ezen kiegészítőt, de külföldön nőies és sportos szettekben egyaránt viselik a lelkes divatkövetők.

Usánka

Az orosz eredetű szőrős, valójában tetszés szerint felköthető és leengedhető fülű sapka némi újragondolás után idén méltó helyet foglal el a fejfedők között. Már a látványa is felmelegít.

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.
Fashion&Beauty
Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont...
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.