Fashion&Beauty

A tökéletes őszi ruhatár férfiaknak

Az új szezon a férfiak ruhatárának frissítését is magával hozza. Andreas Löwenstam, a H&M férfikollekció vezető tervezője összegyűjtötte a legfontosabb őszi alapdarabokat, és azt, hogy miként viselhetjük ezeket a nagyszerű személyes stílus kialakításához.

Halszálkamintás kabát

,,Ez az elegáns halszálkamintás kabát annyira hasznos! Hordható alkalmi viselethez, de hétköznapibb módon is, egy puha kasmírpulóverrel és farmerrel.”

Rövid szabású kabát

„A kabát letisztult formájának köszönhetően nagyon sokoldalúan hordható. Elegáns megjelenést ad – a legjobban inggel, pulóverrel, nadrággal és mintás sállal hordható.”

Teveszínű blézer

„Nagyszerű dolog, amikor egy hagyományos ruhadarabot kicsit megbolondítunk. Farmering és laza nadrág illik hozzá a legjobban, így játszhatunk egy kicsit a formális és informális viselet közötti ellentéttel.”

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.