75 éves nagypapa az Instagram legújabb sztárja, már egymillióan követik a nyugdíjas stílusikont

Kötött mellény, kockás ing, szarukeretes szemüveg és zokni-szandál – általában ilyen ruházatra gondolunk a szépkorú bácsik öltözködésével kapcsolatban, azonban az internet legújabb szenzációja minden előítéletünkre rácáfol, és fiatalokat megszégyenítő stílusával mindenkit levesz a lábáról. Nem csoda, hogy már egymillió követője van az Instagramon.

Stílusikon nagypapa

75 éves és 1 millió Instagram-követője van a német nagypapának, Alojz Abramnek. Azzal tett szert ekkora népszerűségre, hogy kortársaival ellentétben sokkal színesebben és fiatalosabban öltözködik. A közösségi médián 2016-ban jelent meg az unokája, Jannik révén, aki nemcsak a fotókat készíti róla, de a ruhákat is biztosítja.

Megkérdeztem, hogy lenne-e kedve felpróbálni a ruháimat, és igent mondott. Felvette és nagyon menőn nézett ki” – idézte fel a kezdeteket Jannik a Daily Mail cikke szerint. „Készítettünk pár képet, amiket feltöltöttem és mindenki odavolt értük. Nagyapa nagyon élvezte a fotózást, jól érezte magát, szóval azóta is csináljuk” – árulta el az unoka, aki örül, hogy ennyi időt tölthet a nagyapjával. Ráadásul a COVID-járvány előtt, mint minden valamire való influencer, rengeteget utazgattak is kettesben.

A mainzi párosnak az első százezer követő is óriási meglepetés és elismerés volt, a rajongótáboruk azóta pedig folyamatosan nő. Jannik elmondta, hogy Alojz eleinte nem értette, hogy hogyan és miért lett hirtelen ennyire népszerű, de mostanra már megszokta, és szereti, ha az utcán felismerik és közös képet készítenek vele. Alojz és Jannik nagyon lelkesek, hogy ennyi embernek örömöt okoznak valami olyasmivel, amit közben mindketten nagyon élveznek is csinálni.

Lapozd fel a galériánkat még több infóért és Alojz legjobb szettjeiért!

Jannik azt mondja, mindig közeli kapcsolatot ápolt a nagyapjával, gyerekkorában Alojz járt érte az iskolába is.
Kattints a további képekért!

Sokáig azt gondoltam, az élet jól kitolt velem ezzel a 158 centivel, aztán rájöttem néhány okos öltözködési trükkre, amelyek megváltoztatták a mindennapjaim - na jó, ennyire nem drámai a téma, de azt garantálhatom, mire a cikk végére érsz, óriásnak érzed magad.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak