Stílus 160 centiig - bevált outfit tippek alacsony csajoknak

Sokáig azt gondoltam, az élet jól kitolt velem ezzel a 158 centivel, aztán rájöttem néhány okos öltözködési trükkre, amelyek megváltoztatták a mindennapjaim - na jó, ennyire nem drámai a téma, de azt garantálhatom, mire a cikk végére érsz, óriásnak érzed magad.

Divat 160 centiig - öltözködési tippek

Ha az ember alacsony, a ruhavásárlás kész harc tud lenni. Jómagam, akit 158 centivel áldott meg a sors gyakran éltem át világfájdalmas perceket a próbafülkékben, amikor a derékban egyébként tökéletes farmernadrágot fél méterrel a földön húztam magam után, vagy mikor egy S-es miniruhát hordhattam volna midinek is... Ha magadra ismertél a felsoroltakból, itt vagyok, nem vagy egyedül és együttérzek. Persze minden problémára létezik a megfelelő megoldás - erre is.

Igaz, hogy mindannyiunknak ünnepelnünk kell az egyediségünket, a méretünket és a külsőnket, de azt is tudom, hogy én például sokkal magabiztosabb vagyok, ha kicsit magasabbnak érzem magam - ezen általában egy jó outfit és egy tökéletes magassarkú segít. Néhány személyes tapasztalat, tipp, illetve ismerősök segítségével összeszedtem pár hasznos öltözködési tanácsot, amelyek számodra is jól jöhetnek, ha hasonlóan nagyra nőttél, mint én.

Hétparancsolat

  1. Mutasd a derekad.
  2. Viselj rövidebb szoknyát hegyes orrú cipővel.
  3. Válassz bokáig érő (rövidebb szárú), szűk farmert.
  4. Magas derekú darabokat válassz, ha alsóról van szó - akár nadrág, akár szoknya.
  5. Felejtsd el az oversized kifejezést.
  6. Színekben törekedj a monokrómra vagy a neutrális minimalizmusra.
  7. Invesztálj be egy hosszú kabátba.

Outfit példák a felsoroltakra

Mutasd a derekad.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak