Fashion&Beauty

Ez a kabát lesz az őszi szezon legfelkapottabb darabja

Idén ősszel is érdemes beszerezned egy szuper átmeneti kabátot. Megmutatjuk, hogy mi a legmenőbb darab a 2022-es őszi szezonban.

A steppelt kabátok visszajöttek a divatba

A steppelt kabátok a legmenőbb felsőruházati darabok, amelyekre idén ősszel biztosan szükséged lesz. Emlékszel arra a khakizöld steppelt kabátra amelyet tavaly rengetegen viseltek? Nos, idén is ugyanolyan népszerűnek bizonyul ez a gallér nélküli, túlméretezett darab, csak ezúttal más színekben is viseljük őket. Sok olyan átmeneti kabát van, amely mindig divat, ilyenek a blézerek, a farmerdzsekik, a ballonkabátok és a motoros dzsekik is. Ezek mind elengedhetetlen kellékei a ruhatáradnak, azonban idén ősszel a divatrajongóknak a steppelt kabátokat ajánljuk, amiket leginkább a laza szettekkel lehet párosítani: például egy farmerrel, vagy egy vagányabb szoknyával is felveheted.

RESERVED - 17 995 Ft
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!