Sokkoló: durva sztárvillantások, amiket nem tudunk elfelejteni

Paris Hilton, Nicki Minaj és Chrissy Teigen – csak néhány híres név arról a sztárlistáról, akinek az intim testrészét már az egész világ láthatta, köszönhetően a szándékos (?) vagy véletlenül elkövetett villantásuknak.

Ezek a sztárok aztán egyáltalán nem szégyenlősködnek

Legyen szó merészen felsliccelt fekete kisestélyiről, extra mély kivágású felsőről, szűk flitteres kezeslábasról vagy félig-meddig amúgy is átlátszó ruháról – előbb-utóbb mind a vörös szőnyegen, a publikum előtt végzik, mert amint meglátják azt a kedvenc exhibicionista sztárjaink, azonnal lecsapnak rá. És miért is ne tennék?

Paris Hiltonhoz, Nicki Minaj-hoz és Chrissy Teigenhez hasonló kaliberű sztárok végülis sosem szégyenlősködnek, ha magamutogatásról vagy villantásról van szó: még a harmincac éveikben is simán bevállalják a szeméremtest-villantást vagy a lecsúszott melltartó hibájából bekövetkező mellbimbó-mutogatást - és ez most teljesne komoly. Mindezt miért?

Azért, hogy az egész világ rájuk figyeljen – a cél elérése érdekében pedig még arra is képesek, hogy a legalapvetőbb fehérneműjüket is otthon felejtsék, a lesifotósok és vörös szőnyeg mellett álldogáló sztárfotósok legnagyobb örömére.

Most összegyűjtöttük nektek a legemlékezetesebb villantós pillanatokat azért, hogy ti is okuljatok belőle és veletek soha, de soha ne forduljon hasonló cikis sztori elő. Vágjunk is bele!

Paris Hilton

A szőke szépség már annyi villantáson túl van, hogy szine követni sem tudjuk – mondjuk, amúgy is láthattuk már mindenféle helyzetben és pozícióban a hires szexvideójának köszönhetően -, de az biztos, hogy az egyik legdurvább esete az volt, mikor a szülinapi buliján egész egyszerűen úgy döntött, hogy ő mellőzi az alsónemű viselését aznap estére.

A helyzet annyira kínos és nyilvánvaló volt a vörös szőnyegen, hogy ezer számra készültek az intim testrészéről a fotók – Paris viszont szemmel láthatóan annyira azért nem is bánta a dolgot, maximum kicsit jobban odahúzta a szoknyáját. Nos, vannak sztárok, akiknek semi sem elég merész vagy polgárpukkasztó!

Kíváncsi vagy a többi híres-neves sztárvillantásra?

Most durva képösszeállítás közvetkezik a sztárvilág legkínosabb és legcikisebb villantásairól. Kattints a galériára!

Chrissy Teigen John Legend feleségétől, a modell Chrissy Teigentől talán még soha nem láthattuk olyan nagy villantást, mint a 2016-os American Music Awards vörös szőnyegén - pedig már neki is volt pár. Konkrétan az egész ruhája szétnyílt a pózolás közben - a lesifotósok figyelmeztették, hogy valami nem stimmel odalent. Persze, addigra már vagy egy tucat fotót készítettek az esetről.
Kattints a további képekért!

Susan Sarandon, az amerikai színészlegenda egy interjúban árulta el, hogy nőkkel és férfiakkal is szívesen randevúzna.

Leadfotó: Profimedia - RedDot
Fotó: Pinterest

Oldalak