Fashion&Beauty

Sminktrükk a hosszabb szempillákért

Hangsúlyosabb szemsminkre vágysz? Eredeti szempilláidat sokkal hosszabbnak és dúsabbnak láttathatod az alábbi egyszerű sminktrükk segítségével.

Előkészületek
Először húzd ki szempilláid tövét vékonyan egy szemhéjtus segítségével, így a végén sokkal szebb lesz a hatás. Ha van szempilla göndörítőd, kicsit melegítsd fel hajszárító vagy meleg víz segítségével és ezután használd. A továbbiakban szükséged lesz áttetsző vagy világos púderre és egy kefére (fogkefe is lehet).

A trükk
A kefe segítségével vidd fel pilláidra az áttetsző port, majd ezután használd a szempillaspirálod. Többször is áthúzhatod a szempilláidod, sőt kifejezetten jó, ha nem csak hosszanti irányban mozgatod, hanem - a szempillákat szétválasztandó – keresztben is. A felvitt púder hatására szempilláid hosszabbnak és dúsabbnak fognak tűnni.

Ha kíváncsi vagy más smintrükkökre is, nézd meg a legegyszerűbb szemsminkről szóló cikkünket!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…