Ez a sminktrend meghódította most a világot: nincs olyan, akinek ne állna jól

Amikor a szemünket sminkeljük, szinte mindig a külső szemhéjunkat emeljük ki. A füstös és cicás smink mindig is divat lesz, de az elmúlt hónapokban egy másik trend is hódított. Ennél a technikánál a belső szemzug sminkelése és kiemelése a cél.

Az új sminktrend

A közelmúltban azt vettük észre, hogy a belső szemzug megkapja a megérdemelt figyelmet, ezáltal sokan fordított sminkelési technikával dolgoznak, tehát inkább inkább a szem belső részére fókuszálnak, és ombre színátmenetekkel játszanak. Ez egy olyan terület, amelyet a sminkesek gyakran figyelmen kívül hagynak. Anatómiailag az orrunk szó szerint árnyékot vet, blokkolja a fény mennyiségét, ezáltal ez lesz az a hely, ahol a sötét karikák a legjobban látszanak. Ezért mindig jó ötlet egy korrektort kenni erre a területre, de nem véletlenül használunk highlightert sem a belső szemzugban.

Mutatjuk, hogy mennyire sokszínű ez a trend, hiszen számos színvariációval feldobhatunk bármilyen sminket! Keresd meg a hozzád legjobban passzoló színt, és próbáld ki te is!

A korábban említett belső szemzug kiemelése már régóta trendnek számít, érdemes highlightert alkalmazni ezen a területen, sokkal üdébbé varázsolja a tekintetünket.
Kattints a további képekért!

Van néhány sminktrükk, amely jelentősen megkönnyíti az életedet. Mutatjuk is az egyik legjobbat.

Leadfotó: Unsplash

Oldalak